Материјал 1 од 0
Во тек

ВАЖНО: Отварање на програмите + ВАУЧЕР за мама ❤️

октомври 2, 2023

Здраво мама (или мајка – како што вика Марија :))) )

Како си денес?

Ја добиваш оваа порака за да ти најавам дека во периодот од 12 Февруари до 19ти Февруари ќе формираме нови групи за програмите на https://peacharmy.mk Бидејќи ти си веќе неколку месеци на MamaFIT, дали си подготвена да ни се придружиш на InstaFIT или InstaBOOTY?

Доколку одговорот е да…

Бидејќи за вас немаше награди за најдобра трансформација, решив да ви подарам ваучер во вредност од 450 денари кој можеш да го искористиш за ова отварање на:

ЛИНКОВИ ЗА УПЛАТА

🦾Слабееме со Insta FIT 3 месеци 🆕 https://peacharmy.mk//instafit-program/

🍑Качуваме мускулна маса со Insta BOOTY 3 месеци 🆕 https://peacharmy.mk//instabooty-program/

КАКО СЕ КОРИСТИ КОДОТ
За да го искористиш, направи ги овие чекори:

Чекор 1: Кликни на овој линк и избери програма https://peacharmy.mk//

Чекор 2: Избери плаќање на рати или еднократно

Чекор 3: Најдолу во полето ПРОМО КОД внеси: MAMAFIT450 и кликни на Apply до него. Ова ќе ја намали цената за 450 денари.

Фала ти што си дел од MamaАRMY на Peach Army!

Доколку имаш било какви прашања кликни REPLY и или испрати порака на help@peacharmy.mk

Сакањее,

Ана

П.С. БОНУС МАСТЕРКЛАС Ако памтиш, испратив и една кратка анкета минатата недела и од одговорите решив дека е време за еден Masterclass кој го направив специјално за Армијата. Има три видеа.

Ќе ги добиеш откако си резервираш место за една од програмите.

Покрај ова ќе добиеш и агенда со следни чекори и покана до ексклузивна Viber група каде што ќе споделувам бонус материјали.

Подготвена ли си?

*кодот може да се искористи еднократно по корисник 
*кодот важи до 19.02 на полноќ и доколку не се искористи до тогаш, кодот е неважечки
*кодот важи само за членовите од групата МАМАФИТ што се моментално на програмата и не учествувале во ИНСТАФИТ или ИНСТАБУТИ. (за оние што имаат инстафит или инстабути имаме посебна понуда)
*кодот важи само за купување на целосната програма ( 3 месеци )
*кодот се применува при прва уплата доколку се плаќа на рати