MamaFIT

MamaFIT Home

3 x 1290 ден.

За прв пат и после доооолг период на планирање и барање од Армијата, ви ја престаувуваме специјализираната POSTPARTUM програма за дома MamaFIT. Ова програма е направена со помошта на Марија, сертифициран нутриционист и специјалист за postpartum. Во неа добиваш:

  • Три месечна тренинг програма со специјализирани видео вежби за дома со особен фокус на интензитетот на вежбите што градуирано се зголемува
  • Тенинзите се направени за мајки, независно дали тие биле претходно физички активни или не
  • Посебен тренинг со вежби за затворање на дијастаза
  • Економично мени со вкусни и брзи рецепти прилагодено на доилки, но и за мајки кој не дојат, шопинг листа и бонус рецепти
  • Бонуси со едукативни материјали кои се стручно разработени од Марија како биолог
  • Пристап во затворена ФБ група, за поддршка, мотивација и инспирација

УПЛАТИТЕ СЕ ОТВОРЕНИ! Кликни на една од опциите за плаќање подолу:

Што добиваш во програмата за дома

КРАТКИ И ЕФЕКТИВНИ ВИДЕО ВЕЖБИ ЗА ДОМА

Кога ги планиравме и тестиравме тренинзите за оваа програма со Марија, главниот фокус ми беше да направиме симбиоза помеѓу она што го знам јас за Армија од аспект на креирање на успешни програми и специјализираното знаење на на Марија. Она што произлезе и што ќе го видиш е навистина програма што се грижи за мајката и ја води чекор по чекор до закрепнување на телото и враќање во форма на здрав начин. Секое тренинг видео содржи загревање, главен тренинг и истегнување. Вежбаш кога сакаш, каде сакаш. Видеата ти се во твојот профил достапни 24/7 и поделени во денови. Кликаш PLAY и вежбаш.

МЕНИ СО НЕОДОЛИВО ВКУСНИ И БРЗИ РЕЦЕПТИ

Никогаш нема да ни здосади да викаме СЛАБЕЕМЕ НАЈАДЕНИ, но во оваа програма за мајки, овој израз има друго…поголемо значење. Во мама фит менито добиваш брзи, лесни, внимателно одбрани рецепти кој ги содржат сите макро и микронутритиенти совршено избалансирани во секој оброк. Овие рецепти не се само неопходни за мајки кои дојат, туку и за за секоја мајка која се наоѓа во тој пост постпородилен период и на која и е потребна енергија за извршување понатамошните дневни активности.

FACEBOOK ГРУПА ЗА МОТИВАЦИЈА И ЗАЕДНИЦА

И досега имавме во групата и во Армијата мајки коишто беа поддржани и даваа поддршка на другите девојки, жени, мајки и кралици. Но, почнувајќи од оваа година ќе формираме група САМО за мајките и немам трпение да ја видиме таа MamaARMY група. Те очекуваме!

Како функционира користењето на програмата

  • Регистрација и уплатаРегистрацијата се прави преку оваа страница со клик на едно од копчињата најгоре. Уплатата се изведува со дебитна или кредитна картичка со којашто може да се плаќа онлајн. При уплатата, внеси ја твојата емаил адреса правилно и без грешки. Не брзај.
  • Личен Профил со сите материјали на едно местоШтом ја направиш уплатата, системот ќе ти создаде личен профил (доколку веќе немаш) и веднаш ќе те внесе во воведниот дел на програмата. Сите материјали од програмата ќе ти бидат во овој профил. Ништо нема да ти биде праќано на емаил. Сè ќе ти биде во твојот профил.
  • Пристап 24/7(преку мобилен, таблет и компјутер)Профилот и програмата ти се достапни нон-стоп. За да им пристапиш, треба да ја посетиш веб страната https://anastojanova.com и да кликнеш на “Најави се“ горе, десно во менито.

Прашања и одговори

Во продолжение можеш да ги погледнеш одговорите на најчесто поставуваните прашања. Кликни на прашањето за да го видиш одговорот.

Што велат другите за програмите?

Во продолжение можеш да ги погледнеш импресиите и резултатите на дел од девојките што беа на претходните програми.

[tcb-script type=”text/javascript” src=”https://embed.socialjuice.io/js/iframeResizer.min.js”][/tcb-script] [tcb-script async=”” type=”text/javascript”]iFrameResize({log: false, checkOrigin: false}, “#socialjuice-wall-4189-peach-army-programi”);[/tcb-script]