Габриела Стрит

Погледни ја инспиративната приказна на Габриела во видеото подолу. 

Придружи ни се на Новите Програми

Биди најдобрата трансформација и освој патување на Занзибар! Кликни на копчето подолу за да дознаеш повеќе:

mk_MK