Детали за регистрација .

Ја имаш избрано оваа програма:

Summer Challenge 1 + 2
Во овој пакет ги добиваш сите материјали од ПРВИОТ и ВТОРИОТ летен предизвик + ПРОДОЛЖЕН пристап до 30ти Септември.

Цената за оваа програма е MKD 1,380.00.

Пристап ќе имаш до септември 30, 2022.

Имаш код за попуст? Кликни тука за да го внесеш.


Детали за профил Имаш кориснички профил? Најави се тука

LEAVE THIS BLANK

Payment Information Прифаќаме Visa, Mastercard, and American Express


mk_MK