НOВО: Летен Предизвик – Thailand 🌴 edition

Тренирај Доминирај Мотивирај

задоволни жени од програмите
0 +

IOS и Android апликација

Peach Army социјална мрежа

Нови, Бонус тренинзи

програми

Одбери една од програмите подолу за да дознаеш повеќе и станеш дел од Армијата.

Edit Content
Edit Content

InstaBooty Gym

Зголеми ја на мускулната маса со вежби за во теретана

Edit Content

InstaBooty Home

Зголеми ја на мускулната маса со вежби за дома

Edit Content

InstaFit Gym

Симни го вишокот килограми со вежби за во теретана

Edit Content

InstaFit Home

Симни го вишокот килограми со вежби за дома

Edit Content

Mama Fit

Специјализирана POSTPARTUM програма за дома

Edit Content

Мисија на армијата

Запознај ги нашите непријатели. Откако ќе ни се придружиш, заедно, ќе се бориме со:

Edit Content

Брзиот начин на живот доведува до конзумирање на високо процесирана храна богата со заситени масти, содиум и огромното количество на шеќери што претставува отров за ораганизмот. Како дел од Peach Army ќе научиш да ги применуваш основите на балансираната исхрана за конечно да се погрижиш за твоето тело.

Edit Content

Дали знаеш дека според најновите истражувања најголемата причина за скратување животниот рок е седењето? Затоа, нашите тренинг програми се дизајнирани да изградат навика за АКТИВНОСТ кај тебе СЕКОЈ ден!

Edit Content

Живееме во време на напредна технологија и витруелни светови каде што сѐ е можно и лесно достапно, но сепак сме најосамени од било кога. Тука доаѓа на сцена АРМИЈАТА од Peach Army којашто во комбинација со балансираната исхрана, физичката активност, заедно ќе го победат овој непријател. 

Hero приказни

Секоја армија има свои херои. Подолу, ќе ги погледнеш резултатите на дел од нашите. Ти си следна!

-17 kg

-60 kg

-29 kg

-25 kg

-20 kg

-12 kg

-20 kg

Заедница

Подолу можеш да видиш како се дружи Армијата, од заеднички патувања во Малдиви и Шпанија до заеднички проекти како спотови и песни.

Edit Content
Edit Content

Патување во Шпанија

Во Шпанија патуваа победничките на Летниот Предизвик 2023, но и членовите на Peach Army. Инспирирани од нашето прво патување и од големиот интерес, организиравме Peach Army паување во Шпанија на коешто беа поканети сите девојки од Армијата. 💫

Edit Content

Патување на Малдиви

Првото патување во Армијата на кое сме многу горди. Девојките кои беа на патувањето освоија прво место во својата категорија како победнички за Peach Army 2022 во класа програми и предизвици. Си поминавме преубаво и немаме трпение да ни се придружиш на следното патување. ❤️

Edit Content
Edit Content

ЗГОЛЕМЕН НагрАДЕН ФОНД

Решивме комплетно да го реосмислиме и начинот на којшто ќе те мотивираме, за да постигнеш резултати и да ги одржиш + да мотивираш други да постигнат резултати околу тебе и во Армијата. Погледни ги наградите:

PEACH ARMY FRIENDS

Најголеми, ексклузивни бенефити од било која фитнес платформа! Започнувајќи од 15ти Октомври, нашите најверни членови ќе имаат можност да користат бенефити од пријателите на Peach Army.

FitFriday твојот неделен фитнес советник

Сакаш екстра мотивација, едноставни вежби и бесплатни рецепти секој петок? Внеси ја твојата емаил адреса во полето подолу и ќе се погрижиме за тебе:

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.