Peach Army Friends

peach army friends

Екслузивни попусти и бенефти од нашите пријатели во вредност од 15.000+ денари

Edit Content

До -25% попуст.

Sky Wellness

35% попуст на регуларни цени

Hard Love

1.000 ден. попуст за шминка.

Kosich Beauty Studio & Education

1.000 денари попуст за филери.

Д-р. Мартин Мојсоски

500 денари вредносен ваучер.

Paket

1.000 денари попуст за белеење заби.

ПЗУ Д-р. Игнатовски

До -30% попуст на патувања

Rapsody

-20% попуст на сите услуги во салонот

The Spa

-30% попуст на сите услуги во салонот

BODY M

30% попуст на 3 месечна и 50% за 6 месечна претплата на Бокси

boksy

50% попуст на преглед за ласерска диоптрија

PROMEDIKA – SISTINA ОФТАЛМОЛОГИЈА

15% попуст за онлајн нарачки

GOOD GOOD 

GOOD GOOD.МК е дистрибутер на највкусните џемови, чоко кремови и природни засладувачи

10% попуст на производите што не се на попуст

PS FASHION

PS FASHION е бренд за облека и додатоци.

20% попуст на производите што не се на попуст

OZONE GOLD

OZONE GOLD е линија на уникатни производи, изработена според најсовремените стандарди и е наменета за подобрување на здравјето и негување на убавината.

Edit Content

20% off првите 3 месеци

Hard Love

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Edit Content

600 денари попуст.

INTERSPORT

35% попуст на регуларни цени

Hard Love

10% попуст на производите што не се на попуст

PS FASHION

Edit Content
Edit Content

1.000 денари попуст за белеење заби.

ПЗУ Д-р. Игнатовски

1.000 денари попуст за филери.

Д-р. Мартин Мојсоски

50% попуст на преглед за ласерска диоптрија

PROMEDIKA – SISTINA ОФТАЛМОЛОГИЈА

Edit Content

ЗАПОЧНИ СО PEACH ARMY

Започни и доминирај. Биди најдобрата верзија од себе. Најдобро време да започнеш е сега!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.