Peach Army Heroes

WALL OF HEROES

Секоја армија има свои херои. Подолу, ќе ги погледнеш приказните на дел од нашите. Ти си следна!

Mартина

32 години. -30 килограми

Илина

19 години. -25 килограми

Христина

31 година. 

Љупка

44 год. -25 килограми

Кике

28 години. -38 килограми

Васе

34 години. -22 килограми

Бетика

28 години. -20 килограми

Моника Ц.

24 години. -20 килограми

Mартина Иванова

30 години. -25 килограми

Натали Н.

25 години. -26 килограми

Елена И.Т.

33 години. -25 килограми

Александра Д.

24 години. -60 килограми

Снежана Трајаноска

37 години. -20 килограми

Марина М. Арсовска

38 години. -20 килограми

Јасмина А. Ченто

33 години. -12 килограми

Габриела Стрит

47 години. -25 килограми

Емилија У.

26 години. -20 килограми

Сања С.

27 години. -17 килограми

Твојата приказна е следна

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.