ТВОЈАТА РЕЗЕРВАЦИЈА Е УСПЕШНА!

БЕСПЛАТЕН МАСТЕРКЛАС

Како дел од ова Февруарско отварање на програмите, подготвивме мал видео тренинг во којшто Ана ќе ти покаже што да направиш за оваа година навистина да ги постигнеш твоите фитнес резултати и цели.
ПОД ВИДЕАТА, можеш да видиш и дел од резултатите на девојките што се веќе на овие програми.

ВИДЕО 1: Како ПРАВИЛНО да дефинираш фитнес цел за 2024 год.

ВИДЕО 2: Како да подготвиш едноставен ПЛАН за да ја постигнеш твојата фитнес цел.

ВИДЕО 3: THE SECRET SAUCE или тајната позади успехот на девојките

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.