ДОБРЕДОЈДЕ!

ШТО Е PEACH ARMY CHEF?

… и како ти можеш да освоиш кујна од 5300 евра?

Peach Army Chef е проект и соработка на Peach Army so MAD.studio каде што девојките од АРМИЈАТА имаат можност секоја недела да споделуваат рецепти и да освојат 100 евра за најдобар рецепт. 

Потоа, сите девојки што освоиле награда за најдобар рецепт, ќе имаат можност да се натпреваруваат и една од нив да стане Peach Army Chef и да освои ГЛАВНА НАГРАДА: MAD.studio кујна во вредност од 5300 евра. 

Дали сакаш да учествуваш и да ја освоиш главната награда? Кликни на копчето подолу и регистрирај се на една од Peach Army програмите.

Погледни што ќе готви армијата следно

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.