БЕСПЛАТНО ВИДЕО: Што е дијастаза?


БЕСПЛАТНО ВИДЕО ОТКРИВА

ШТО Е ДИЈАСТАЗА?

Дијагноза, симптоми и како да ја третираме.

Видеото што ќе го видиш е дел од МамаФИТ постпартум програмата во којашто членуваат нови мајки за да се вратат во форма и да си одржуваат здрав стил на живот преку вежби и исхрана. 

Пополни го полето подолу и следи ги чекорите за да го добиеш БЕСПЛАТНО:

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.