ДОБРЕДОЈДЕ

РЕГИСТРАЦИЈАТА Е УСПЕШНА

Што е следно?​

ЧЕКОР 1:
Избери фитнес цел

Кликни на копчето подолу за да те однесеме во бесплатниот курс каде што најважниот чекор е да ја избереш/дефинираш/поставиш твојата фитнес цел.

ЧЕКОР 2:
Избери програма и заштеди

Штом ја избереш твојата фитнес цел, и сакаш да започнеш веднаш да работиш на нејзиното остварување, кликни на копчето подолу и избери една од програмите на Peach Army. 

ДОКОЛКУ СЕ ПРИКЛУЧИШ ДО КРАЈ НА ЈАНУАРИ, АНА ТИ ПОДАРУВА ВАУЧЕР ОД 300 ДЕНАРИ!

За да го искористиш, при уплатата внеси го кодот:

 FITPLAN300