НАСКОРО: FIT BRIDE

НАСКОРО

Биди FIT BRIDE и освој НЕВЕСТИНСКИ ФУСТАН (од 1500 евра)

Прво, честитки! Штом го читаш ова, значи дека се ближи највозбудливиот ден за тебе оваа година. 🎉

За да го направиме уште поубав, решивме да го подготвиме овој [6 неделен] FIT BRIDE предизвик во којшто ќе добиеш СЀ што ти треба за да го ИЗВАЈАШ ТВОЕТО ТЕЛО и да блескаш со здравје и убавина на твојата свадба! 👰🏻‍♀️ 🥂

Можноста за уплата ќе започне на 18ти Март и најдобрата трансформација ќе ја наградиме со НЕВЕСТИНСКИ ФУСТАН од наша позната дизајнерка. (во вредност од 1500 евра) 🎁

ЦЕНА: 1590 1290 ден.
ПЕРИОД: 6 недели

Внеси ја твојата емаил адреса подолу и резервирај си ПОПУСТ + ГРАТИС “FitBRIDE DETOX” PDF сега:

    ШТО ДОБИВАШ ВО FIT BRIDE ПРЕДИЗВИКОТ?

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.