Ти благодариме!

ПОДАРУВАЊЕТО Е УСПЕШНО!

ТИ БЛАГОДАРИМЕ!

Еве што е следно:

  1. Ти испративме email порака на тебе со насоки како да го искористиш твојот месец гратис. (провери си SPAM, Promotions, Updates)
  2. Го испративме подарокот за твојата другарка/роднина/омилена личност на поставената емаил адреса – со чекори како да си го активира. (Доколку не го гледа, да провери: SPAM, Promotions, Updates итн.

Без гајле, знаеме дека сега има празници.

Затоа, членството можете да го активирате во следните 30 дена.

Доколку имаш било какви прашања, пиши ни на [email protected]

Среќни празници! 🎉🎄

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.