PEACH ARMY HERO: Кике Цветче (- 38кг)

Kике Цветче

Погледни ја трансформацијата на Кике и потоа придружи ни се тука → https://peacharmy.mk

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.