PEACH ARMY HERO: Васка Гиова (- 22кг)

Васка Гиова - Васе

Погледни ја трансформацијата на Васе и потоа придружи ни се тука → https://peacharmy.mk

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.