InstaBOOTY video trening


РЕГИСТРАЦИЈАТА Е УСПЕШНА

Тренинг за заоблен задник

Тренингот е составен од 12 вежби кои ги таргетираат мускулите од долниот дел од телото:

➡️АКТИВАЦИЈА НА ЦЕЛО ТЕЛО

➡️ФОКУС НА НОЗЕ И ЈАДРО

➡️ФОКУС НА РАЦЕ И ЗАДНА ЛИНИЈА

➡️ТРЕНИНГ СО ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

➡️ЗАГРЕВАЊЕ ПРЕД СЕКОЈ ТРЕНИНГ

🍑Ако ти се допадна тренингот и научи нешто ново денес – имаме поклон САМО ЗА ТЕБЕ.

🎁Ваучер од 300 денари што можеш да го искористиш за првиот месец на InstaBOOTY програмата – PROMO300IB

Што е InstaBOOTY програмата? 

InstaBOOTY е програма наменета за качување мускулна маса и тонирање. Во програмата ќе најдеш посебно мени изработено со правилен калориски внес на протеини за да можеш да очекуваш резултати за четири недели. 

Што добиваш во InstaBOOTY програмата?

🦸🏼‍♀️ тренинзи за дома

🥗сезонско мени плус шопинг листа

🫂Група за поддршка

💰Награден фонд: Патувања, 5.000 евра

💥БЕСПЛАТЕН пристап до Peach Army Add-ons

🎁Бенефити од над 12.000 денари

📲Бесплатнa iOS/Android апликација

❤️Оnline работилници

👭Ексклузивни дружења во живо

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.