Како да откажам месечната претплата?

КАКО ДА ЈА ОТКАЖАМ МЕСЕЧНАТА ПРЕТПЛАТА БИДЕЈЌИ САКАМ ДА КУПАМ ПОЛУГОДИШНО ЧЛЕНСТВО?

ЧЕКОР 1:

Кликни на линкот
https://peacharmy.mk/login-3/
и најави се на твојот профил.

ЧЕКОР 2:

Кликни на линкот
 https://peacharmy.mk/profile/subscriptions/
Ќе ти се појави делот во твојот профил каде што ќе го видиш твоето членство како на сликата подолу. Кликни на Прегледај.

ЧЕКОР 3:

Тука ќе ги видиш сите твои тековни претплати. Кликни на “ПРЕКИНИ“ за да ја прекинеш месечната наплата/членство.

ЧЕКОР 4:

Кликни на https://peacharmy.mk/ 
за да си избереш програма и полугодишно членство или провери си го меилот (кадешто ќе има директен линк) за да си ја купиш твојата нова 6 месечна претплата.

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.