ГРАТИС кардио тренинг од Малдивите

ГРАТИС кардио тренинг од Малдивите

Некој ти го препрати ова?

На 13 Мај ја формираме групата за новиот Летен Предизвик – Тајланд Edition . Кликни на копчето за да дознаеш како да освоиш  патување на Тајланд за тебе и твојот/твојата + 1

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.