НАСКОРО

НОВИ ПРОГРАМИ

од Ана Стојанова

Овој октомври, за најголемата женска Армија ги подготвуваме новите InstaFIT, InstaBOOTY и за прв пат оваа година НОВАТА MamaFIT програма. Резервирај си место за да ни се придружиш!

Внеси ја твојата емаил адреса подолу за да си резервираш место:

    Што добиваш во програмите?

    ГЛАВНА НАГРАДА: Целосно платено патување во ЗАНЗИБАР (вредност на аранжманот 1200 евра)

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.