Провери го твојот статус

СПОДЕЛИ И ДОБИЈ

Покани 5 луѓе да си резервираат место преку твој, специјален линк и освој: Пристап до ланскиот Летен Предизвик + Продолжен пристап до 30ти Септември до предизвиците што ги имаш купено оваа година и ланскиот летен предизвик. Пополни ја формата подолу за да добиеш специјален линк.

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.