InstaFit Home

Edit Content

890ден/месец

490ден./месец

*односно 2940ден. секои 6 месеци

Edit Content

890ден./месец

690ден./месец

*сумата се наплаќа секој месец

InstaFit Home & Gym

Edit Content

1780ден./месец

790ден./месец

*односно 4740ден. секои 6 месеци

Edit Content

1780ден./месец

990ден./месец

*сумата се плаќа секој месец

InstaFit Gym

Edit Content

5340

2940

ден.

Edit Content

890

690

ден.

InstaFit Gym & Home

Edit Content

10680

4740

ден.

Edit Content

1780

990

ден.

InstaBooty Home

Edit Content

5340

2940

ден.

Edit Content

890

690

ден.

InstaBooty Home & Gym

Edit Content

10680

4740

ден.

Edit Content

1780

990

ден.

InstaBooty Gym

Edit Content

5340

2940

ден.

Edit Content

890

690

ден.

InstaBooty Gym & Home

Edit Content

10680

4740

ден.

Edit Content

1780

990

ден.

MamaFIT

Edit Content

3870

1990

ден.

Edit Content

1290

890

ден.

НОВО ТРЕНИНГ ИСКУСТВО

Во InstaFIT HOME програмата ќе добиеш комплетно нови тренинзи секој месец снимени во нашето ново, Peach Army студио.

Edit Content
Edit Content
Edit Content

КОМПЛЕТНО НОВО МЕНИ

Секој месец за тебе ќе подготвиме мени со комплетно нови, вкусни, брзи, балансирани оброци.

Edit Content

Нови, едноставни и економични рецепти

Edit Content

Шопинг листа за полесно пазарување

Edit Content

Сезонски рецепти и намирници

ПОДДРШКА ОД АРМИЈАТА

Со членството во програмата ќе ја имаш поддршката, мотивацијата и дружбата со Армијата секој ден. Ќе споделуваме успеси и падови, но едно е сигурно: Ќе се бориме ЗАЕДНО!

Edit Content
Edit Content

Патување на Малдиви

Првото патување во Армијата на кое сме многу горди. Девојките кои беа на патувањето освоија прво место во својата категорија како победнички за Peach Army 2022 во класа програми и предизвици. Си поминавме преубаво и немаме трпение да ни се придружиш на следното патување. ❤️

Edit Content

Патување во Шпанија

Во Шпанија патуваа победничките на Летниот Предизвик 2023, но и членовите на Peach Army. Инспирирани од нашето прво патување и од големиот интерес, организиравме Peach Army паување во Шпанија на коешто беа поканети сите девојки од Армијата. 💫

Edit Content
Edit Content

зголемен фонд на награди

Ја менуваме играта за мотивација: сакаме да ги одржиш резултатите што ќе ги постигнеш, но и да покажеш на сите дека резултатите со Peach Army програмите се неизбежни. Затоа те наградуваме на три начини:

Патувања

Неколку пати годишно,
ќе избираме најдобри трансформации на предизвиците или
програмите.

5000 евра

Награда од 5000 евра за најзаслужната жена/дама/кралица во Армијата. 

Месечни награди

Ќе имаш можност да учествуваш во активности кадешто ќе бидат доделувани награди за најактивните членови

НОВО: мобилни апликации

За искуството и сево ова што досега споделивме да биде уште подостапно за тебе, од 22ри Октомври, со членството во Peach Army ќе ја добиеш и можноста за користење на бесплатна iOS и Android апликација.

НОВО: Peach Army Add-ons

Peach Army e веќе местото каде што доаѓаш за да добиеш сѐ што ти треба за да тренираш, доминираш и мотивираш. Затоа, доколку сакаш да вежбаш уште повеќе од основните програми, од 15ти Октомври ќе имаш можност да користиш нови, специјализирани тренинзи од избрани експерти. 

Edit Content

Body Breakdown

Тренинзи за посебни мускулни групи.

Edit Content

Level X

Тренинзи кои ќе те доведат на твоето следно ниво.

Edit Content

Flexy

Тренинзи за практична флексибилност

НОВО: PEACH ARMY ЕКСПЕРТИ

Ве прашавме за што сакате да се едуцирате или да дознаете повеќе и ве послушавме. Наскоро очекувај работилници со експерти од полето на психологија: депресија, анксиозност, однос со себеси.

COMING SOON

НОВО: PEACH ARMY friends

Започнувајќи од 15ти Октомври, со купувањето на програма ќе имаш можност да користиш бенефити во вредност од над 6000 денари. Очекувај повеќе детали наскоро…

Повеќе детали за бенефитите од нашиот пријател наскоро...
Повеќе детали за бенефитите од нашиот пријател наскоро...
Повеќе детали за бенефитите од нашиот пријател наскоро...
Повеќе детали за бенефитите од нашиот пријател наскоро...
Повеќе детали за бенефитите од нашиот пријател наскоро...

НОВО: PEAch ARMY НАСТАНИ

Решивме во следната година да организираме или да ја поддржиме организацијата на повеќе ЕКСКЛУЗИВНИ, реални настани кадешто ќе можеме да се собираме и забавуваме заедно. Без разлика од кој град си, ќе се потрудиме да имаш можност да бидеш дел од сево ова.

резултати од програмата

Сѐ уште се двоумиш дали да се приклучиш во Армијата? Погледни ги овие резултати:

Често Поставувани Прашања

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.