Среќа е да пиеш смути со Армијата

🍹ПОКАНА 🍹

Среќа е да пиеш смути со Армијата

Со огромно задоволство ве поканувам на дружење за Армијата во живо, идната сабота на 6-ти април, во Среќа Бар, кај Американ колеџ, Скопје, со почеток во 12:00 часот.
Настанот е Смути ден – Бесплатна Дегустација на смутиња и на крај ќе избереме и најдобро смути кое Среќа Бар ќе го крсти по нас. 

Пополни ја формата подолу за да си резервираш место, бидејќи местата се ограничени ❤️

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.