ТВОЈАТА УПЛАТА Е УСПЕШНА!

ЕВЕ ШТО ДА НАПРАВИШ СЛЕДНО:

1. Покани +1 за заедно да се натпреварувате за патување во Тајланд 🌴🍀

Оваа година, личноста со најдобра трансформација решава КОЈ/КОЈА личност од Армијата ќе ја придружува во Тајланд бесплатно. Така што предизвикај ја твојата пријателка, дечко, девојка, сопруг, сопруга… да дојде на https://peacharmy.mk/leto и да се приклучи на летниот предизвик.

2. Симни си ги мобилните апликации

Со уплатата, добиваш можност БЕСПЛАТНО да ги користиш мобилните апликации на Peach Army. Симни си ја iOS или Android апликацијата со клик на едно од копчињата подолу:

3. Влези во Летниот Предизвик

Со уплатата, (доколку си за прв пат кај нас) системот ти креира профил и ја поставува програмата на летниот предизвик во делот “мои програми“. За да ги видиш материјалите во летниот предизвик, кликни на копчето подолу: 

4. Сподели ли ја твојата цел во групата за поддршка

Магијата на Peach Army е всушност заедницата т.е. Армијата. За да го започнеш твоето фитнес патување со летниот предизвик, дојди во групата за поддршка и сподели ја твојата цел во коментар на објавата за добредојде. Кликни на копчето подолу за директен линк кон групата:

АГЕНДА

Еве што ќе се случува во периодот до 19ти Maj:

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.