Бесплатен Видео Водич за правилна изведба на вежби

БЕСПЛАТЕН [ВИДЕО] ВОДИЧ ЗА ПРАВИЛНО ИЗВЕДУВАЊЕ НА ВЕЖБИ

Добиј библиотека од 23 видео вежб и научи како правилно да ги изведуваш за поголем ефект. Вежбај дома, на плажа или во парк. 

Пополни го полето подолу и следи ги чекорите за да ги добиеш бесплатно:

    Што добиваш во овој водич:

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.