Тренирај Доминирај Мотивирај

задоволни жени од програмите
0 +

IOS и Android апликација

Peach Army социјална мрежа

Нови, Бонус тренинзи

програми

Одбери една од програмите подолу за да дознаеш повеќе и станеш дел од Армијата.

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Edit Content

Мисија на армијата

Запознај ги нашите непријатели. Откако ќе ни се придружиш, заедно, ќе се бориме со:

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Edit Content

Живееме во време на напредна технологија и витруелни светови каде што сѐ е можно и лесно достапно, но сепак сме најосамени од било кога. Тука доаѓа на сцена АРМИЈАТА од Peach Army којашто во комбинација со балансираната исхрана, физичката активност, заедно ќе го победат овој непријател. 

Hero приказни

Секоја армија има свои херои. Подолу, ќе ги погледнеш резултатите на дел од нашите. Ти си следна!

-17 kg

-60 kg

-29 kg

-25 kg

-20 kg

-12 kg

-20 kg

Заедница

Подолу можеш да видиш како се дружи Армијата, од заеднички патувања во Малдиви и Шпанија до заеднички проекти како спотови и песни.

Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.
Edit Content
Edit Content

ЗГОЛЕМЕН НагрАДЕН ФОНД

Решивме комплетно да го реосмислиме и начинот на којшто ќе те мотивираме, за да постигнеш резултати и да ги одржиш + да мотивираш други да постигнат резултати околу тебе и во Армијата. Погледни ги наградите:

PEACH ARMY FRIENDS

Најголеми, ексклузивни бенефити од било која фитнес платформа! Започнувајќи од 15ти Октомври, нашите најверни членови ќе имаат можност да користат бенефити од пријателите на Peach Army.

FitFriday твојот неделен фитнес советник

Сакаш екстра мотивација, едноставни вежби и бесплатни рецепти секој петок? Внеси ја твојата емаил адреса во полето подолу и ќе се погрижиме за тебе:

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.