Win

СПОДЕЛИ И ДОБИЈ

ШТО Е ЛЕТЕН ПРЕДИЗВИК?

Летен Предизвик е најпознатиот и најуспешниот фитнес предизвик за ЖЕНИ И МАЖИ во Македонија. Симни го  вишокот на килограми до лето и освој патување во Тајланд за тебе и твојот/твојата + 1. Еве што вклучува:

БОНУСИ:

Можноста за “СПОДЕЛИ И ДОБИЈ“ ќе биде отворена до 16ти Јуни на полноќ. 

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.