0% Поминато
0/0 Steps
 1. ВОНРЕДНО МЕНИ ЗА ПОНЕДЕЛНИК
 2. 1. Започни тука: Како се користи MamaFIT програмата
 3. 2. МАМА поздрав!
 4. 3. КОЈА Е МАРИЈА
 5. 4. ШТО Е ДИЈАСТАЗА
 6. 5. ВИДЕО ПОЗДРАВ ОД АНА
 7. 6. MamaFIT ФБ Група - ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 8. 7. ПРАВИЛА НА ПРОГРАМАТА
 9. 8. Неделна Шопинг Листа за MamaFIT
 10. 9. ШТО МАМА СМЕЕ, А ШТО НЕ
 11. 10. Најчести прашања и одговори
 12. Ден 1: Shake it UP MAMA
  2 Теми
 13. Ден 2: STRONGER than my EXCUSES
  2 Теми
 14. Ден 3: Cuddles and Snuggles (REST DAY)
  2 Теми
 15. Ден 4: BALANCE is the key
  2 Теми
 16. Ден 5: MAMA’s STRENGTH
  2 Теми
 17. Ден 6: Fire UP mama
  2 Теми
 18. Ден 7: In TOUCH with my BODY
  2 Теми
 19. Ден 1: Mama Need
  2 Теми
 20. Ден 2: The Stronger the Better
  2 Теми
 21. Ден 3: Mama Deserves Some Rest
  2 Теми
 22. Ден 4: Bootylicious Mama
  2 Теми
 23. Ден 5: Team Mama Can Do Anything
  2 Теми
 24. Ден 6: Push Your Limits
  2 Теми
 25. Ден 7: Pure Joy and Happiness
  2 Теми
 26. 1. ДОМАШНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА
 27. 2. СОЛЕНИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 28. 3. СЛАТКИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 29. 4. КАФЕ- КОЛКУ КАФЕ Е ПРЕМНОГУ КАФЕ?
 30. 5. МЕШУНКИ, ЖИТАРКИ И ДОЕЊЕ
 31. 6. ТОПЛИ ЧОРБИ И СУПИ
 32. 7. ДАЛИ МАМА СМЕЕ ДА СЕ ОПУШТИ СО АЛКОХОЛ?
 33. 8. Рецепти за замена во Месец 1
 34. 9. ЗДРАВИ ДЕСЕРТИ
 35. 10. ОПАЃАЊЕ НА КОСА ПРИ ДОЕЊЕ
Материјал 12 од 35
Во тек

Ден 1: Shake it UP MAMA

јуни 15, 2024

Подготви се за првиот тренинг…

Материјал Содржина
0% помината 0/2 Чекори

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.