Tрансформации

Добредојде на местото каде што искрено се надевам дека ќе добиеш мотивација. Горда сум на “армијата“ од девојки и жени што сакаат пред се да бидат здрави, а потоа и да се чувствуваат убаво, самоуверено и успешно. Пред да те поканам да “скролнеш“ надолу за да разгледаш, сакам само да го додадам она што го велам често: ⚠️ Секој добар тренер ќе направи план за исхрана и вежби….Но…Не секој знае како да те натера да го засакаш тренингот и уживаш во процесот, а најважно од сè → да те донесе до целта ❤

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.