Победничките трансформации на Александра и Христина: како летниот предизвик им направи пресврт во животот?

Темата за денес се победничките трансформации на Александра и Христина! Браво девојки! Ако имаме нови што не читаат денес, еве за што се работи. Секоја…

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.