Материјал 16 од 15
Во тек

Играј и Патувај до Занзибар

јуни 12, 2024

Главната награда на Dance Cardio 2 оваа година е патување на Занзибар!

За разлика од лани, овој пат ќе имаме само еден предизвик со играње кој ќе биде објавен во почетокот на Недела 3, а еве што ќе се случува и кои се чекорите кои треба да направиш за да станеш потенцијален победник и да го освоиш патувањето.

Чекор 1: Изгледај го ова видео:

Чекор 2: Направи видео како ТИ ги изведуваш овие денс движења. (сама, во пар, со друштво, дома или надвор, оставаме да одлучиш ти). Аудио траката со музиката ја имаш прикачена тука: https://drive.google.com/file/d/1xaNoMSUn4oYrYN5xm7Eow9x9cwJYeq5O/view?usp=sharing. Можеш да си ја симнеш и да ја користиш.

Чекор 3: Кликни на овој линк https://form.jotform.com/221093376823053 и прикачи го видеото во формата што ќе ја видиш откако кликнеш. Ова можеш да го направиш до Среда, 27ми Април на полноќ.

Чекор 4: Во понеделник, 2ри Мај, дојди на овој линк https://peacharmy.mk//lessons/glasaj/ за да гласаш за едно од видеата. Гласањето ќе биде отворено до Петок 6ти Мај на полноќ. 

КАКО ЌЕ ТЕЧЕ ПРЕДИЗВИКОТ

  • 20-27ми Април – додавање на видеа
  • 27-29ти Април – Јас и Тамара ќе избереме 10-20 видеа коишто ќе бидат објавени за гласање.
  • 2-6ти Мај – Сите од групата ќе бидете поканети да гласате.

*ВАЖНО: Се трудам секогаш да имаме фер гласање и тоа да доаѓа од девојките внатре во предизвикот. Гласањето ќе биде затворено и ќе може да гласаме само ние кои сме дел од Dance Cardio Challenge-от. Нека победат највеселите и најразиграните девојки! 🙂

ПРАВИЛА

  1. Можеш да учествуваш со едно видео.
  2. Можеш да гласаш само за едно видео. (можеш да си гласаш за себеси без проблем)
  3. Право на глас имаат само девојките коишто се дел од предизвикот.

ГЛАВНА НАГРАДА

Девојката со најмногу гласови ќе добие бесплатно патување во Занзибар. 

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.