Материјал 1 од 0
Во тек

4. Патувај до ЗАНЗИБАР- ПРИКАЧИ СЛИКИ И ВИДЕО

јуни 12, 2024

НАЈДОБРАТА ТРАНСФОРМАЦИЈА ПАТУВА НА ЗАНЗИБАР!

Како што кажува насловот, девојката со најдобрата трансформација ќе освои целосно покриено и платено патување на Занзибар ова лето! Како и на секој предизвик, јас избирам топ 25 трансформации, а вашите гласови се пресудни за првите три места.

НОВО: ДУРИ И ДА НЕ СИ НАЈДОБРАТА ТРАНСФОРМАЦИЈА, ЌЕ ИМАШ МОЖНОСТ ДА ОСВОИШ БЕСПЛАТНО ПАТУВАЊЕ НА ЗАНЗИБАР

Како што знаеш, претходно, наградите за натпреварувачкиот дел во програмите и предизвиците беа парични во комбинација со продукти.

Ова година, во склоп на Peach Army, решивме да направиме мала промена и да го зголемиме наградниот фонд. 

Промената се состои во тоа што главната награда за девојките што ќе освојат прво место на предизвиците и програмите во октомври ќе биде патување во Занзибар. 

Идејата е во периодот помеѓу Јануари и Март 2023та година оваа група од 10 девојки да патува заедно на Занзибар.

Трошоците за патувањето и престојот ќе бидат покриени од Peach Army. 

Како ќе бидат избрани овие 10 девојки?

5 од девојките ќе дојдат од предизвиците и програмите( 2 од летните предизвици, 1на од денс предизвикот и 2 од програмите во Октомври)

Останатите, бидејќи сме армија, решивме оваа година да имаме и категории за девојките што работат цела година на себе и ова навистина им е станато начин на живот + допринесуваат за армијата.

Категориите се:

  • 1 најослабена во годината
  • 1 најдобар задник
  • 1 патот од FIT до BOOTY девојка 
  • 1 НАЈсекси девојка
  • 1 НАЈфит мајка 

Условот за да се класираш во една од овие категории е да учествуваш во сите предизвици и програми  во текот на 2022ра година и да имаш испратено слики и видео за пред и потоа т.е. да ги имаш купено:

  • Summer challenge 1
  • Summer challenge 2
  • InstaFIT или InstaBOOTY програмите што ќе се лансираат во Октомври 2022ра година. 

Како ќе бидат избрани девојките во овие категории?

Во периодот на Јануари и Февруари, ќе избереме девојки за овие категории и секако потоа Армијата ќе гласа за најдобрите во секоја категорија.

Што треба да направиш за да учествуваш:

За да учествуваш во изборот за најдобра трансформација и да бидеш потенцијален победник на истиот, потребно е да ми испратиш ДВЕ СЛИКИ И ВИДЕО пред да започнеш со предизвикот, а тоа е сега, најдоцна до 29.06.2022 и уште ДВЕ СЛИКИ и ВИДЕО од кога ќе заврши четвртата недела и предизвикот, за кои јас ќе те потсетам повторно.

На лист хартија напиши го името на предизвикот го датумот кога ќе ја направиш првата фотографија и покриј го лицето како на примерот подолу. Потруди се да се гледа убаво напишаниот датум.

Совети за подобра фотографија:

Сликај се на дневна светлина, најдобро би било ако те слика некој друг и никако во спротивна насока на сонцето. Потруди се позадината каде што ќе се сликаш да биде чиста, пример на бел ѕид и слично. Можеш да бидеш облечена на гаќички и прслук, а можеш и на кратки шорцеви и спортски градник, битно ми е да ти се гледа стомакот и да не е прекриен со хеланки или гаќи. Не може да се воочи разликата ако си покриена со блуза или долга и широка маица или црни хеланки. На сите слики пожелно е да носиш исти алишта и потруди се да ја изимитираш истата поза за на крај добро да се воочи разликата. 

НАСОКИ ЗА ВИДЕОТО:

Прати видео, во шорцеви/купаќи/долен веш, каде ќе биде откриен стомакот и пробај да го изимитираш видеото подолу.

Прикачи го видеото и сликите на овој линк: https://marketingink.aidaform.com/2022-SC-2

ВАЖНО:

Името и главата нема да бидат откриени на ниедна девојка на предизвикот. На сликата потребно е да држиш картон/лист хартија со датумот на кој е направена фотографијата. Сите оние кои нема да ги следат правилата ќе бидат дисквалификувани и нема да учествуваат во изборот на најдобра трансформација на Летен Предизвик.

Еве каде да ги испратиш сликите и ВИДЕОТО:

→ Сликите за трансформација ги испраќаш на овој линк: https://marketingink.aidaform.com/2022-SC-2

Потребно е да внесеш:

1.Tвое име и презиме

2.Твоја е-маил адреса со која си регистрирана во предизвикот.

3.Слика 1(слика од напред)

4.Слика 2(слика од страна)

5.ВИДЕО

Слики и ВИДЕО како пример:

Во продолжение ти покажувам пример како треба да изгледаат сликите и ВИДЕОТО кои ќе ми ги испратиш. Ќе те замолам да ги следиш правилата, во спротивно твојата слика нема да ги исполнува поставените критериуми и нема да биде дел од предизвикот.

Овој дел го работам сама и ќе ми биде од голема помош ако ги следиш овие правила. Немој да правиш колаж од сликите.

Во полето СЛИКА 1 објавуваш САМО ЕДНА СЛИКА, а тоа е сликата од напред, во полето СЛИКА 2, ја објавуваш сликата од страна, како примерот подоле.

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.