Материјал 1, Тема 1
Во тек

БЕСПЛАТЕН PDF планер тука

февруари 24, 2024

Задача за поставување цели за фитнес

Одлично, сега ја имаш теоријата за поставување твоите фитнес цели за 2024та година што ќе треба да ги примениш во пракса. Креиравме неколку примери за печатење за тебе во форма на шаблони и примери за поставување цели што може да ги симнеш подолу. За да го потврдиме она што штотуку го научивме и да го поттикнеме твоето фитнес патување. Почни си со тоа што ќе ги испечатиш овие шаблони и ќе ги пополниш, поставувајќи ги твоите фитнес цели.

Доколку ти треба помош или совет во секое време, ве молиме контактирајте не на нашите социјални медиуми или на [email protected]