Материјал 1, Тема 1
Во тек

ВОВЕД

април 19, 2024

Јухууу! Најомилениот тренинг за горниот дел од телото до сега. За денес ќе ти требаат три полни шишенца со вода, две за вежбање, едно за пивкање.

Ако си опремена од карантините и со мали две до три килски тегчиња кои зафатиле дома мал прст прашина, тогаш сега е време да ги вратиш во игра. 

Почувствувај ја убавината на вежбите, грбот ќе ти биде благодарен на крај, а ти исправена како пушка! 

Са са са са сакањеее,

❤️ Ана