0% Поминато
0/0 Steps
 1. ВОНРЕДНО МЕНИ ЗА ПОНЕДЕЛНИК
 2. 1. Започни тука: Како се користи MamaFIT програмата
 3. 2. МАМА поздрав!
 4. 3. КОЈА Е МАРИЈА
 5. 4. ШТО Е ДИЈАСТАЗА
 6. 5. ВИДЕО ПОЗДРАВ ОД АНА
 7. 6. MamaFIT ФБ Група - ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 8. 7. ПРАВИЛА НА ПРОГРАМАТА
 9. 8. Неделна Шопинг Листа за MamaFIT
 10. 9. ШТО МАМА СМЕЕ, А ШТО НЕ
 11. 10. Најчести прашања и одговори
 12. Ден 1: Shake it UP MAMA
  2 Теми
 13. Ден 2: STRONGER than my EXCUSES
  2 Теми
 14. Ден 3: Cuddles and Snuggles (REST DAY)
  2 Теми
 15. Ден 4: BALANCE is the key
  2 Теми
 16. Ден 5: MAMA’s STRENGTH
  2 Теми
 17. Ден 6: Fire UP mama
  2 Теми
 18. Ден 7: In TOUCH with my BODY
  2 Теми
 19. Ден 1: Mama Need
  2 Теми
 20. Ден 2: The Stronger the Better
  2 Теми
 21. Ден 3: Mama Deserves Some Rest
  2 Теми
 22. Ден 4: Bootylicious Mama
  2 Теми
 23. Ден 5: Team Mama Can Do Anything
  2 Теми
 24. Ден 6: Push Your Limits
  2 Теми
 25. Ден 7: Pure Joy and Happiness
  2 Теми
 26. 1. ДОМАШНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА
 27. 2. СОЛЕНИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 28. 3. СЛАТКИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 29. 4. КАФЕ- КОЛКУ КАФЕ Е ПРЕМНОГУ КАФЕ?
 30. 5. МЕШУНКИ, ЖИТАРКИ И ДОЕЊЕ
 31. 6. ТОПЛИ ЧОРБИ И СУПИ
 32. 7. ДАЛИ МАМА СМЕЕ ДА СЕ ОПУШТИ СО АЛКОХОЛ?
 33. 8. Рецепти за замена во Месец 1
 34. 9. ЗДРАВИ ДЕСЕРТИ
 35. 10. ОПАЃАЊЕ НА КОСА ПРИ ДОЕЊЕ
Материјал 12, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

јуни 19, 2024
Материјал Напредок
0% Поминато

Мајка! Добредојде во првиот тренинг на оваа програма! Ова е тренинг да го активираш и размрдаш целото тело! Намерно не е толку интензивен, бидејќи целта не е да префорсираш и да бидеш истоштена, туку баш споротивно, сакам тренингот да ти е уживање и да те релаксира, да те наполни со енергија за да можеш да го издржиш денот! Многу е битно оваа цела недела, особено овој прв тренинг, да научиш како да дишеш правилно, да се поврзеш со стомачните мускули и правилно да ги изведуваш вежбите! 

Уште еднаш топло добредојде во оваа нова авантура! Имај прекрасен прв тренинг!

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.