Материјал 1, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

јули 22, 2024

НАДОГРАДБА: Во недела 3 и 4 ќе имаш дополнителен тренинг за овој ден. Да, треба да ги направиш и двата 🙂

Тренинг 1: Подготвена за CLUB CARDIO?

Тренинг 2: Slip & Slide

ФИДБЕК: ТИ СЕ ДОПАЃА ЛИ ПРЕДИЗВИКОТ?

Кликни на копчето подолу и за да ги споделиш твоите импресии:

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.