0% Поминато
0/0 Steps
 1. Старт

  ВОНРЕДНО МЕНИ ЗА ПОНЕДЕЛНИК
 2. 1. Започни тука: Како се користи InstaBOOTY програмата
 3. 2. ВОЈНИЧКА ЗАКЛЕТВА
 4. 3. ЗАКОН ЗА СЛУЖБА ВО АРМИЈАТА
 5. 4. МИСИЈА НА АРМИЈАТА
 6. 5. ВИДЕО ПОЗДРАВ ОД АНА
 7. 6. ФБ Група - ИСПРАТИ БАРАЊЕ ЗА ЧЛЕНСТВО
 8. 8. Неделна Шопинг Листа за InstaBOOTY
 9. 9. ПРАШАЊА и ОДГОВОРИ
 10. Месец 1
  Ден 1: SPRING VIBES
  2 Теми
 11. Ден 2: SMELLS LIKE PEACH ARMY
  2 Теми
 12. Ден 3: TASTE OF TOSCANA
  2 Теми
 13. Ден 4: BOOTYLICIOUS
  2 Теми
 14. Ден 5: B LIKE BEYONCE
  2 Теми
 15. Ден 6: Spicing it UP
  2 Теми
 16. Ден 7: SUNDAY LOVE
  2 Теми
 17. Месец 2
  Ден 1: FRESH START
  2 Теми
 18. Ден 2: PEACHES & CHILL
  2 Теми
 19. Ден 3: VANILLA WEDNESDAY
  2 Теми
 20. Ден 4: ICE CACAO DAY
  2 Теми
 21. Ден 5: FRIDAY FUN
  2 Теми
 22. Ден 6: BABY GOT CAKE
  2 Теми
 23. Ден 7: WATERMELON WIN
  2 Теми
 24. Месец 3
  Ден 1: NEW ME
  2 Теми
 25. Ден 2: Bringing Sexy Back
  2 Теми
 26. Ден 3: I Love Me Day
  2 Теми
 27. Ден 4: Werk it!
  2 Теми
 28. Ден 5: Boom Shakalaka
  2 Теми
 29. Ден 6: FAB, FIT & FUN
  2 Теми
 30. Ден 7: One-Hundred Percent
  2 Теми
 31. Бонуси
  1. ГОСПОДИН ШЕЌЕР ДЕЛ I
 32. 2. КАКО ДА СЕ ОДВИКНАМ ОД НЕГО
 33. 3. ШТО ДА ЈАДАМ НАДВОР ОД ДОМА
 34. 4. ДОМАШНИ РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА
 35. 5. СОЛЕНИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 36. 6. СЛАТКИ НАМАЗИ И ДОДАТОЦИ
 37. 7. Рецепти за замена
 38. 8. ЗДРАВИ ДЕСЕРТИ
Материјал 10, Тема 1
Во тек

ТРЕНИНГ

јули 22, 2024
Материјал Напредок
0% Поминато

Ти го претстанувам првиот тренинг за оваа недела, а пред да започнеш и кликнеш на ПЛЕЈ, сакам да те натерам засекогаш да се сеќаваш на овој момент и моите зборови:

НЕМОЈ НИКОГАШ ДА ЗАБОРАВИШ ЗОШТО ЗАПОЧНА И ЗОШТО СИ ОВДЕ!

Немој да запираш додека не си горда на себе си. Сети се колку силно го сакаш ова… и знај дека најголемиот процент од луѓето не се откажале затоа што не им одело… туку затоа што не биле истрајни и не издржале да го видат крајот. НЕ И ТИ!

Ние сме тој мал дел од светот и затоа #сиГАЗиме!

Ај да се #пичосаме

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.