Мобилни Апликации

Симни си ги мобилните апликации

Со уплатата, добиваш можност БЕСПЛАТНО да ги користиш мобилните апликации на Peach Army. Симни си ја iOS или Android апликацијата со клик на едно од копчињата подолу:

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.