ТВОЈАТА РЕГИСТРАЦИЈА Е УСПЕШНА!

БЕСПЛАТЕН МАСТЕРКЛАС

Како дел од ова РЕотварање на програмите, подготвивме мал видео тренинг во којшто Ана ќе ти покаже што да направиш за оваа година навистина да ги постигнеш твоите фитнес резултати и цели.
ПОД ВИДЕАТА, можеш да видиш и дел од резултатите на девојките што се веќе на овие програми.

🎉 УПЛАТИТЕ СЕ ОТВОРЕНИ! 🎉

ВИДЕО 1: Како ПРАВИЛНО да дефинираш фитнес цел за 2023 год.

ВИДЕО 2: Како да подготвиш едноставен ПЛАН за да ја постигнеш твојата фитнес цел.

ВИДЕО 3: THE SECRET SAUCE или тајната позади успехот на девојките

АГЕНДА

Еве што ќе се случува во периодот до 19ти Февруари:

ЕКСКЛУЗИВЕН VIBER КАНАЛ

Сакаш да се осигураш дека нема да испуштиш ништо важно од се што ќе се случува во светот на Peach Army до 19ти Февруари? Кликни на копчето подолу и придружи се на VIBER каналот и добиј ги следниве бонуси: