FIT FRIDAY 💌FIT FRIDAY

FIT FRIDAY

од Ана Стојанова & Peach Army

Добивај вежби, рецепти и мотивација секој петок БЕСПЛАТНО!

Внеси ја емаил адресата што ја проверуваш редовно подолу:

  Што e FIT FRIDAY ?

  Fit Friday e проект на Peach Army – најголемата фитнес заедница за жени, дами, мајки и кралици во Македонија. Целта на овој newsletter е да ти помогне полека, но сигурно да ја почнеш твојата фитнес трансформација. 

  Армијата е полна со ХЕРОИ кои имаат трансформации и по 25 килорами. Тоа е доказ дека СЕКОЈА може и дека со наша помош и поддршка ќе може да стигне до својата цел.

  FIT FRIDAY e бесплатен newsletter кој ќе го добиваш секој петок во твојот инбокс.

  Кој тим си ти?

  Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.