InstaFIT video trening


РЕГИСТРАЦИЈАТА Е УСПЕШНА

Тренинг за брзо тонирање на телото

Тренингот е составен од 9 вежби кои го таргетираат целото тело:

➡️АКТИВАЦИЈА НА ЦЕЛО ТЕЛО

➡️ФОКУС НА НОЗЕ И ЈАДРО

➡️ФОКУС НА РАЦЕ И ЗАДНА ЛИНИЈА

➡️ТРЕНИНГ СО ВИСОК ИНТЕНЗИТЕТ

➡️ЗАГРЕВАЊЕ ПРЕД СЕКОЈ ТРЕНИНГ

💥Ако ти се допадна тренингот и научи нешто ново денес – имаме поклон САМО ЗА ТЕБЕ

🎁Ваучер од 300 денари што можеш да го искористиш за првиот месец на InstaFIT програмата – PROMO300IF

Што е InstaFIT програма? 

InstaFIT е програма наменета за намалување на килограми и тонирање на телото. Во програмата ќе најдеш посебно мени изработено со правилен калориски внес за да можеш да очекуваш резултати за четири недели. 

Што добиваш во InstaFIT програмата?

🦸🏼‍♀️ тренинзи за дома

🥗сезонско мени плус шопинг листа

🫂Група за поддршка

💰Награден фонд: Патувања, 5.000 евра

💥БЕСПЛАТЕН пристап до Peach Army Add-ons

🎁Бенефити од над 12.000 денари

📲Бесплатнa iOS/Android апликација

❤️Оnline работилници

👭Ексклузивни дружења во живо

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.