Калориски дефицит

БЕСПЛАТНА PDF книга: Калориски дефицит - сѐ што треба да знаеш

Сакаш да дознаеш како да бидеш во калориски дефицит? 

  • Што е калориски дефицит?
  • Дали постојат ризици при калориски дефицит?
  • Во колкав калориски дефицит треба да си за да видиш резултати?

Внеси ја твојата емаил адреса и кликни на копчето за да го добиеш бесплатно:

    Што добиваш во овој ПДФ:

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.