DANCE CARDIO 2

од Ана Стојанова

Топиме масти додека играме и вежбаме на музика!


Започнуваме наскоро! Внеси го твоето име и емаил за да си резервираш место и прва да дознаеш за сите нови детали.

ШТО ДОБИВАШ СО DANCE CARDIO 2

  • 6 х Онлајн кардио тренинзи со играње на музика достапни 24/7
  • 6 х различни стилови на музика (латино, хип хоп, рок, диско музика... па се до најнови хитови)
  • Таргетирање на различни мускулни групи со секое видео
  • План за исхрана (микс од најдобрите рецепти на програмите и предизвиците)
  • Фејзбук група за поддршка и мотивација
  • ГЛАВНА НАГРАДА: Далечно патување на егзотична дестинација заедно со девојките од Армијата
  • Убаво оформено и секси затегнато тело (танчерките се едни од најзгодните девојки)
  • Дружење и играње на кореографиите во живо заедно со Армијата
  • 790 денари за учество. Уплатата ќе се изведува од 28 Март до 3ти Април.
mk_MK