БЕСПЛАТЕН 20 ДНЕВЕН ПЛАН ЗА ШТЕДЕЊЕ

PEACH ARMY x MOI FINANSII

БЕСПЛАТЕН 20 ДНЕВЕН ПЛАН ЗА ШТЕДЕЊЕ

На 12 Февруари програмите на Peach Army ќе бидат повторно отворени за регистрација. 

Овојпат, во соработка со @moi_finansii создадовме мини план за штедење што ќе ти помогне поефикасно да ги распоредиш твоите финансии.

Пополни го полето подолу и следи ги чекорите за да ги добиеш бесплатно:

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.