НОВО: Портал за корисничка поддршка

НОВО: Портал за корисничка поддршка

Како што кажува насловот, имаме новина за тебе. За да ги дознаеш деталите имаме две видеа подолу. Па кој како милува :)))

КРАТКО ВИДЕО (2 мин)

ДОЛГО ВИДЕО (9 мин)