Ти благодариме за резервацијата! Покани ги твоите пријателки…

🌴РЕЗЕРВАЦИЈАТА Е УСПЕШНА!🌴

ШТО Е СЛЕДНО? 

ПОКАНИ ГИ ДРУГАРКИТЕ И ДОБИЈ СПЕЦИЈАЛНИ НАГРАДИ

Овојпат, решивме да ги наградиме оние што ќе ги поканат другарките да ни се придружат. Како?

РЕЗЕРВАЦИИТЕ СЕ ЗАТВОРЕНИ! БЛАГОДАРИМЕ НА СИТЕ ШТО ГИ ПОКАНИЈА ДРУГАРКИТЕ!

СИТЕ ШТО ДОСТИГНАА НИВО 1, 2 или 3 ЌЕ БИДАТ ИСКОНТАКТИРАНИ ЗА СЛЕДНИ ЧЕКОРИ ОТКАКО КУПАТ ЕДНА ОД ПОНУДИТЕ НА https://peacharmy.mk

ПРАВИЛА НА ИГРА

Со резервацијата добиваш персонален линк за резервации што можеш да го испратиш на твоите пријателки, но и да го споделиш јавно. Штом ТВОЈА ДРУГАРКА се регистрира преку твојот линк, добиваш еден поен. Наградите ќе бидат доделени на база на следниот принцип:

ВАЖНО: За да ги добиеш бонусите, треба да имаш уплата за Summer Challenge Maldives Edition во периодот 14-21ви Мај, 2023.

*Секој обид за мамење и фалсификување на регистрациите ќе резултира со дисквалификација.

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.