Синхронизирање на циклусот – еве што да јадеме во секоја фаза од нашиот циклус

БЕСПЛАТНА PDF книга: Синхронизирање на циклусот - еве што да јадеме во секоја фаза од нашиот циклус

КОИ СЕ ЧЕТИРИТЕ ФАЗИ НА МЕНСТРУАЛНИОТ ЦИКЛУС??

  • Во која фаза си сега?
  • Како разните намирници низ помагаат низ циклусот?

Внеси ја твојата емаил адреса и кликни на копчето за да ја добиеш бесплатно:

    Што добиваш во овој ПДФ:

    Кој тим си ти?

    Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.