ПАТУВАЈ СО АРМИЈАТА​

EКСКЛУЗИВНО, ПРВО ПАТУВАЊЕ СО СТЕФАН

Дали сакаш заедно да ја истражиме Македонија овој викенд? 

Специјална цена на аранжманот во периодот 25.11- 26.11.2023 за сите “Peach Army” девојки:

2750 денари

*местата се ограничени и предност ќе имаат оние што први резервирале

АГЕНДА ЗА ПАТУВАЊЕТО

Ден 1 Сабота- 25.11.2023:

 • 09:30ч. Поаѓање од Скопје 
 • 12:30ч. Пристигнување во Дебарски Бањи и сместување во вилите 
 • 13:30ч. Слободно време за прошетка, СПА и можност за ручек 
 • 16:00ч. Можност за тренинг 
 • 17:30ч. Слободно време, одмор 
 • 20:00ч. Можност за вечера Ноќевање

Ден 2 Недела- 26.11.2023

 • 08:30ч. Појадок 10:00ч. Можност за тренинг
 • 11:30ч. Поаѓање кон Бања Косоврасти
 • 12.00ч. Користење на надворешен и внатрешен базен и СПА во Хотел Косоврасти и можност за масажа
 • 14:30ч. Поаѓање за Манастир Св. Јован Бигорски, посета на манастирот и можност за ручек
 • 17:00ч. Враќање за Скопје

ШТО Е ВКЛУЧЕНО ВО СУМАТА:

 • Повратен автобуски превоз Скопје – Дебарски Бањи – Скопје + локален трансфер
 • 1 ноќевање со појадок во Вила Велнес
 • Користење на СПА и базени во Хотел Бањишт
 • Користење на СПА и базени во Хотел Косоврасти
 • Простор за тренинг

Што не е вклучено:

 • Туристика такса
 • Патничко осигурување
 • Масажи
 • Ручек и Вечера

РЕЗЕРВИРАЈ МЕСТО

Пополни ја формата подолу за да си резервираш место

  Кој тим си ти?

  Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.