РЕЗЕРВАЦИЈАТА Е УСПЕШНА

СЛЕДЕН ЧЕКОР:

За да ја потврдиме твојата резервација и да го подготвиме твојот престој, треба да направиш уплата од 2750 денари преку банка користејќи ги следниве детали:

– Афтерворк дооел Скопје – Аеродром

– 270 076 970 660 104 Халк Банка

– Цел на дознака: Уплата за Peach Army настан 25.11/26.11 Вила Велнес и за кои лица е уплатата (име и презиме) и пишете ни по уплатата на [email protected]

ПРАШАЊА?

Испрати ни емаил на [email protected]

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.