Специјална Понуда: 50% попуст + Фитнес Планер

НАСКОРО

Специјална Понуда: Купи 6 месечно членство на 50% попуст и добиј Фитнес Планер БЕСПЛАТНО

Во периодот од 12ти до 18ти Февруари ќе имаме специјална цена на 6 месечно Peach Army членство по цена од 2940 ден. (наместо 5340 ден.) Сите што ќе купат во овој период, добиваат Фитнес Планер (во вредност од 1290 ден.) испратен на домашна адреса, БЕСПЛАТНО. (Oва ќе важи и за оние што ќе уплатат еднократно за MamaFIT)

Сакаш Peach Army да биде твојот Forever Valentines ❤️? Кликни на копчето подолу и избери си програма:

ШТО ДОБИВАШ ВО 6 МЕСЕЧНОТО ЧЛЕНСТВО?

Кој тим си ти?

Доколку си жена, избери “жени“ доколку си маж, избери “мажи“ за да бидеш додаден/а во правата програма и група.