Материјал 1 од 0
Во тек

Започни тука: Како се користи Dance Cardio Masterclass програмата

септември 29, 2023

Фала ти што си тука!

Пред да го видиш она што го добиваш во програмата, би сакале накратко да добиеш инфо како да навигираш низ твојот профил и материјалите.

А. Материјалите ти се поделени во три дела.

Дел 1: Старт

Во овој дел ќе ги видиш воведните материјали и ресурси пред да започнеш со тренинзите.

Дел 2: Тренинзи и Храна

Во овој дел ќе ги видиш тренинзите и храната поделени во денови.

Штом го отвориш било кој ден ќе го видиш ова (од компјутер):

Вака изгледа еден ден од компјутер

Во еден ден има три под категории:ВОВЕД, ТРЕНИНГ и ХРАНА.

Тренинг (видеата) и храната се респективно во табовите ТРЕНИНГ и ХРАНА

А вака изгледа еден ден од мобилен:

Важно: Од мобилен, табовите ВОВЕД, ТРЕНИНГ и ХРАНА се со кружни иконки. За да влезеш во овие табови, треба да кликнеш на нив.

Дел 3: Бонуси

Во овој дел ќе ги видиш бонус рецептите.

Б. НАЈАВА на твојот профил

Најавата ја правиш преку “најави се“ копчето на веб страната peacharmy.mk или директно преку овој линк: https://peacharmy.mk/login

В. ОФИЦИЈАЛЕН СТАРТ

Официјалниот старт на Dance Cardio Masterclass програмата за оваа група е на 10ти Aприл.